Thread: Merhaba
View Single Post
  #16 (permalink)  
Old 04-13-2007, 01:50 AM
ona2000's Avatar
ona2000 ona2000 is offline
Moderator

Phone Model:
ona2000 has a reputation beyond reputeona2000 has a reputation beyond reputeona2000 has a reputation beyond reputeona2000 has a reputation beyond reputeona2000 has a reputation beyond reputeona2000 has a reputation beyond reputeona2000 has a reputation beyond reputeona2000 has a reputation beyond reputeona2000 has a reputation beyond reputeona2000 has a reputation beyond reputeona2000 has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to ona2000 Send a message via Skype™ to ona2000

Selam gençler..! Arkadaşalar forumun tecrübelisi olarak sizden ricam Lütfen argo küfür gibi yakışı olmayan sözler kullanmayalım..! Sonuçta onlar anlamıyor diye dünyada magandalıkla nam salmayalım TV dekiler gibi..! Nokia-Master Mısırlı Müslüman bir kardeşimiz..! Doğal olarak sanırım bize Ilımlı yaklaşır..! Burda Birbirimize hertürlü konuda yardım edelim..! Bilgilerimizi forumla paylaşalım..! Forumda Ağırlıklıolarak Hindistanlı kullanıcılar ve yöneticiler var...! Çok güzel bir forumdayız Arkadaşlar..! Cep ile ilgili herşeyin enyenisini burada bulmak mümkün..! Bu aralar işim gereği fazla giremiyorum..! Ama fırsat buldukça forumdayım..!

Ben SAKARYA dan Osman..! 29 Yaşındayım..! Herkese SElam Ve Saygılar..!
>=====> [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] <=====<
Reply With Quote